Një histori me bordello dhe një pyetje! Ismet Drishti

(Nese përkon me situatën politike këtu ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi)  

Thonë se në një vend diku, dikur ekzistonte një bordello e cila e kishte kaluar fazën e lulëzimit të saj dhe puna kishte rënë dukshëm.

Pronarja e bordellos, një ish kryekurvë (më falni për shprehjen) kishte provuar menyra nga më të ndryshmet për të ngritur punën por pa sukses.

Kishte ndërruar çarçafët, kishte lyer muret ngjyra ngjyra, kishte rimobiluar dhomat por puna nuk po ecte që nuk po ecte dhe kështu kishte rënë në dëshpërim të thellë se nuk po mbulonte dot shpenzimet.

Pas rreth pesë vitesh në gjëndje të tillë që fare mire mund të quhet e mjerueshme I dha karar të shkonte e të pyeste kurvarin më të njohur të qytetit për ti marre një mendim.

Çfarë të bëj I tha, nuk po më ecën qe nuk po më ecën, më jep një këshillë…

Kurvari plak qeshi dhe ju përgjigj: kur një bordelloje I bie puna, nuk duhen ndërruar çarçafët por duhen ndërruar kurvat!

Iku kryekurva me mendimin se plaku ja kishte thënë të gjitha ndërkohë që në shtëpinë e tij plaku nënqeshte dhe thoshte me vete – eh moj e gjorë, nuk mjafton të ndërosh shtatë kurva por duhet të ikësh edhe vetë se e ke mbyllur ciklin e nuk ke çfarë I ofron më askujt! Klientët e kanë humbur tashmë besimin tek ti se mund ti ofrosh diçka më të mire.

Dhe tani një pyetje – A mjafton thjeshtë ndërimi I shtatë kurvave që të permirësohet puna e një bordelloje?

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.