Nese e kane seriozisht….drejtesine, demokracine apo stabilitetin…qe nuk konvergojne asnjera..

Basir Collaku

Prisni derisa Prokurorja e Pergjithshme zonja Marku, te firmose arrestimin e pare te nje politikani, i cili mban etiketen amerikane “peshk i madh”. Pastaj gjykojeni, pastaj, tani eshte ende heret..
Nese lexojme etiketen e ambasadorit peshk i madh duhet te ndalojme ne emra konkrete ata qe politikisht jane te tille..
Pra..
Presidenti Meta
Kryeministri Rama
Kreu i Kuvendit Ruçi
Ish-KM Berisha
Kreu i PD Basha
Kreu LSI Kryemadhi
Ish-Prokurori Llalla
Guvernatori
Ish-guvernatori
Kreu i SHISH
Ish-kreu i SHISH
Ministrat aktuale
Ish-ministrat
Prokurore
Gjyqtare
Deputete dhe ish te tille..
Drejtoret e pergjithshem aktuale dhe ish, kryesisht ne tatime, dogana, polici etj..
Pastaj kapercehet ne rezervate me produkte vartese…
Gjithnje nese..por nese-te nuk ndodhin ne Shqiperi per shkak te halles…

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.