MONEDHAT KRYESORE NË RËNIE, JA KURSI I KËMBIMIT PËR SOT

Të gjitha monedha kryesore kanë pësuar rënie.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, Euro, Dollari, Paundi Britanik, Franga zvicerane dhe monedha më pak të përdorura në vend, janë në rënie të lirë.

Kjo situatë e rëndë ka ardhur pas grabitjes në Rinas pasi Bankat në vend nuk po tërheqin valutë të huaj,  sepse mungon transporti për jashtë.

Screenshot_4.jpg

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.