Ministrja e Financave e pezullon gjobën104 milionë lekë për ‘Bankers Petroleum’

Kompania “Bankers Petroleum” nuk do ta paguajë gjobën prej 104 milionë lekë, pas vendimit të fundit marrë nga ministrja e Financave Anila Denaj.

anila-denaj-1024x532

Ministrja e Financave i ka dërguar një shkresë Drejtorisë së Doganave, ku thuhet se pagesa për “Bankers” do të pezullohet, deri në një urdhër të dytë nga ministrja.

Shkresa e dalë nga zyra e Denajt mban datën 17 korrik 2019.

Anila-Denaj

Aty, argbumentohet se një nga arsyet e pezullimit është fakti, se po shqyrtohet ende dosja per kete kompani, edhe ka ende problematika.

Gjithashtu, arsye sipas ministres eshte edhe “kompleksiteti dhe volumi i kësaj çështjeje”, dhe “në kushtet kur për këtë çështje është investuar Avokatura e Shtetit e dhe Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë”.

111_422_8

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.