Mima i PD/Fatura e abuzimeve qeveritare me fondet e buxhetit janë 2.18 miliardë euro

Florian Mima, ish-ministri i Financave, ka bërë të ditur sot se pasojat e abuzimeve qeveritare me fondet e buxhetit janë 2.18 miliardë euro. Mima theksoi se Borxhi Publik është rritur nga 71% në 87,5% të Prodhimit të Përgjithsmë Bruto, pra, ka një rritje prej 16.5%.

Shifrat janë publikuar me përgjegjëshmëri sot në takimin ku kryetari i PD, Lulzim Basha, prezantoi platformën e opozitës për çlirimin e ekonomisë shqiptare nga korrupsioni dhe oligarkët.

ImageImageImageImageImage

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.