MEMET/ Pas “Migjenit”, gati edhe avioni “Nard Ndoka”: Do bëjë linjën Tiranë-Caracas

pRealiteti shqiptar kryesisht  zhvillimet politike, ka aq shumë zhvillime në kufijtë e absurditetit dhe qesharakes, sa është e kotë t’iu japësh një shpjegim logjik.

Për këtë, memet janë kthyer një mënyrë e mirë për të ironizuar dhe tallur ngjarje në kufijtë e absurditetit, por që këtu janë kthyer në normale.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.