Mëkati pse “Larmadhëria ynë” shkarkoi gjyqtar Idrizit Malkurtin

Nga Basir Çollaku

Një mëkat i gjyqtar Idrizit vendime përgjimesh në dosjen 184. Falemnderit gjyqtar, turp për ju vettues..

Nuk e njoh nga afër as e kam takuar ndonjëherë gjyqtarin Idriz Mulkurti të shkarkuar sot. Por njoh mjaft punë të tij duke dënuar njerëz të fortë të botës së krimit. Nëse do i kishte toleruar ndopak do ishte kaluar lehtësisht vetingun. Por gjyqtar Idrizi nuk e ka bërë këtë kompromis, ashtu si edhe disa të tjerë që janë larguar me porosi partie. Në arkivin e vendimeve të tij ka mjaft ndëshkime të fortësh.
Por..por…
Gjyqtari Idriz Mulkurti ka bërë dhe një mëkat që shqetëson madhërite e tyre pronarë të drejtësisë. Ai ka dhënë vendimet për të përgjuar në dosjen nr 184.
Mulkurti bëri detyrën dhe na bëri nder të gjithëve por banditët brenda dosjes e mbajtën shënim dhe e shpërblyen..Edi Rama duhet tia këtë mbajtur mend emrin…
Turp të keni vettues te panderuar…

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.