Mediu homazhe në senat për nder të George H. Bush

Kreu i Partise Republikane, Fatmir Mediu mori pjese ne homazhet e zhvilluara në Kongresin Amerikan per nder te Presidentit George H.Bush.

mediu

“Te gjithe i jane mirenjohes ketij Presidenti te madh i cili mbeshteti luften kunder komunizmit dhe vendosjen e demokracise në Europen Juglindore dhe në Shqiperi”- thekson Mediu, duke bere me dije se ka shkruar gjate homazheve edhe “nje mesazh ngushellimi dhe falenderimi me plot mirenjohje si shqiptar në librin e ngushellimeve”.

 

Mesazhi i Mediut 

Te dashur miq
Gjate vizites në Washington DC, mora pjese ne homazhet e zhvilluara në Kongres Amerikan per Presidentin George H.Bush.
Po ashtu pata nderin qe te shkruaj dy fjale ngushellimi dhe falenderimi, me plot mirenjohje si shqiptar në librin e ngushellimeve.
Te gjithe I jane mirenjohes ketij Presidenti te madh i cili mbeshteti luften kunder komunizmit dhe vendosjen e demokracise në Europen Juglindore dhe në Shqiperi.
Presidenti Bush mbeshteti demokracine në Shqiperi nepermjet IRI, zhvilloj nje mardhenie te vecante me Presidentin Berisha gjate kohes Kur ishte President dhe me mbas.
Per here te pare ai priti ne Shtepine e Bardhe nje Presidnet shqiptar.
Po ashtu Presidenti Bush I vendosi vijen e kuqe, Slobodan Miloshevicit në lidhje me Kosoven.
Djali I tij Presidenti George W. Bush mbeshteti pavaresine e Kosoves dhe Antaresimin e Shqiperise në NATO.

mediu3mediu2mediu1

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.