Mbretëresha e shkarkon nga puna/ Ajo ia nxjerr të palarat në një libër

Mesa duket dhe mbretëresha ka disa rregulla të saja të cilat nuk i do të shkelen. Para disa vitesh ka pushuar nga puna dizenjuesen kryesore të veshmbathjeve të familjes mbrterore. June Kenton i ka treguar sekretet e familjes mbretërore në një libër.

Në libër përshkruhej me detaje se si mbretëresha pëlqente të flinte dhe se si ajo ishte nga të paktët njerëz që kishte mundur ta shihte mbretëreshën gjysme zhveshur pasi i bënte matjet e trupit. Jo vetëm ka treguar detaje lidhur me mbretëreshën por edhe me princeshë Diana-n dhe princeshën Margaret.

Loading...

Mesa duket familja mbretërore nuk do t’ia dijë për këtë ngjarje, pasi nuk është prononcuar për shtyp.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.