MBREME U DISKREDITUA MISIONI …

Nga Avokati Altin Goxha


Më kanë ardh shumë reagime dje kur isha live dhe sot për E-Misionin me 3 pyetje bazë:
1- “Pse shkove në një E-Mision ordiner kurth me zagarë të Mere Gëlbazës që ushqehen me kockat e Eri Plehrit?”
2- “Pse nuk u çove të ikje për të mos e ulur nivelin tënd përballë zhulit zhurmues të Rilindjes?”
3- “Pse nuk ja thyeve turinjtë atij bq të Eri Plehrit?”

Para 6 muajsh s’do kishit nevojë të m’i bënit keto 3 pyetje sepse do refuzoja të shkoja në emisione ku do kishte dhe qen të zgjebosur për të mos bërë pis rrobat apo edhe do ikja publikisht nga emisioni, por mos harroni se kemi 6 muaj që po bëhemi gati të përballemi politikisht me hordhinë e Sorosit që ka kap për fyti dhe po mbyt Shqipërinë, dhe shembulli që japim e do japim janë këto 3 përgjigje përkatëse sipas radhës së pyetjeve:
1- është SFIDIMI I MAKINERISË SË PROPAGANDËS dhe JO BOJKOTI,
2- është PËRBALLJA dhe JO IKJA,
3- është INJORIMI ME GJAKFTOHTËSI I LEHJEVE TË ZAGARËVE TË RILINDJES dhe JO SKENA ORDINERE.

Dhe pavarësisht se si shumë prej dashamirësve të mi dhe Kauzës Sonë të Përbashkët Për Shqipërinë u ndjenë të revoltuar ndaj E-Misionit ordiner të djeshëm, tani që kaluar 24 orë mund t’a konstatoni kollaj se Efekti i Skenarit Ordiner iu kthye projektuesve në Bumerang të plotë, dmth pati efektin e kundërt 🙂 Shikuesit u bindën vetë nga diskreditimi i skenarit dhe skenat ordinere se sa Frikë ka Establishmenti Sorosian nga e vërteta jonë 🙂 Madje dje në kohë reale live vetë Mere Gëlbaza e hëngri karremin dhe reagoi personalisht duke i dalë për zot këlyshit të tij 🙂 Çdokush e kupton pse duhet prezenca e një drogaxhiu lulishtesh në një emision politik: “qenve të Rilindjes po u vje ngordhja dhe shkojnë dhe përmjerin në vetë E-Misionin e tyre” 😀

Njësoj siç përdoren gjoja “të sëmurët mendorë” për të shantazhuar intelektualët si Lubonja apo Plasari, ashtu përdoren edhe palaçot dhe drogaxhinjtë për të bërë zhurmuesin në emisionet tv nga Makineria e Ndryshkur dhe e Prishur e Propagandës së Rilindjes!

Ashtu si Çensura Sorosiane 5 vjeçare ndaj të vërtetave tona AntiSoros pati efekt bumerang duke ndikuar që të bindi edhe më skeptikët te e vërteta e tmerrshme se Shqipëria është viktimë e kancerit sorosian,
ashtu edhe metoda e djeshme për të përdorur këlysha qensh rrugësh të Mere Gëlbazës të ushqyer nga Eri Plehri për të lehur gjatë kohës që unë paraqisja disa nga tezat tona (e çuditshme që shpërthimet histerike nisën kur po analizoja teatrin e Lyl Sorosit me “ortekun e kontrolluar”) bind këdo se këto të vërteta frikësojnë kaq shumë Kastën e Brigadierëve të Soros .

Ndaj dhe ju falënderoj për mesazhet pa fund (më shumë se kurrë, jo vetëm në rrjetet sociale por edhe gjatë gjithë ditës në rrugë 🙂 ) duke ju kujtuar edhe një herë se SFIDIMI DHE PËRBALLJA ME MAKINERINË E PROPAGANDËS SË LEHJEVE dhe JO BOJKOTI apo IKJA janë MODELI YNË .

Dhe prezenca e Palaçove në E-Misionet e Rilindjes vetëm se tregon se në çfarë Cirku ka përfunduar Rilindja.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.