Luigi Soreca,pasuesi i Romana Vllahutin prezantohet me video

Luigi Soreca është emëruar ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri. Italiani do të zëvendësojë në Shqipëri Romana Vlahutin.  Ai punon prej vitesh në rangje të larta në Bruksel dhe ka qenë i angazhuar me Shqipërinë gjatë procesit të liberalizimit të vizave. Luigi Soreca është Drejtor i Sigurisë në Komisionin Evropian. Ai është njohës i mirë i çështje të sigurisë, i legjislacionit në luftën kundër terrorizmit, krimit të organizuar, korrupsionit dhe krimeve të tjera të rënda, dhe ka punuar me EUROPOL dhe CEPOL.Këtu keni video mesazhin:

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.