Lirohen 12 të ndaluarit në Gjirokastër, mes tyre edhe ekstremisti grek Karathano

Një prezencë e shtetasve greke, relativisht e lartë në numër, ishte e pranishme ditën e djeshme në ceremoninë e varrimit të ekstremistit grek Kostandinos Kaçifas.

Disa prej tyre u shoqëruan në komisariat, ndërkaq mësohet se 12 prej tyre janë liruar.

Ata tentuan të krijojnë trazira gjatë ceremonisë mortore dhe u shpërthyen në thirrje raciste ndaj shqiptarëve.

Mësohet se gjashtë grekë dhe gjashtë minoritarë janë liruar rreth orës 02.00 pas mesnate, mes tyre edhe ekstremisti grek Babis Karathano. Ata do të procedohen në gjendje të lirë.

PERSONAT QË U SHOQËRUAN DJE:

 1. Andrea Panajot Kuri
 2. Thoma Filip Stefo
 3. Kristo Anastas Duci
 4. Haralamb Nikolla Karathano
 5. Thanas Vangjel Papas
 6. Pirro Kosta Panajoti
 7. Dhimiter Nasipa Kostandinos
 8. Nina Dhionis Dinos
 9. Kostantandinos Grigoris Gizolis
 10. Anestis Kostaqis Panajotis
 11. Jorgos Dhimitris Varelas
 12. Athanasis Jorgos Papas
Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.