Lindita,nuk bëri mirë ajo studentja që të spërkati me salcë duhej m*t…

Nga Sokol Terihati

Sot , që  në sabah , prezentator ishte vetë i i MODHI .
Ja dha fjalën Ministreshës se arsimit , Lindita Nikolla….
Sa bukur aktronte !
Para një tavoline me libra rrëmujë ,ajo na shjegoi , se si falë gjenialitetit të saj dhe stafit , gjithshka , me tekstet u bë bashkëkohore.
Pothuajse , na tha se historia e arsimit. në Shqipëri , fillonte kur kjo zonja u bë Ministreshë.
Vetëm një gjë nuk na shpjegoi kjo Lindita SI ka mundësi , që për herë të parë në historinë e arsimit , fëmijët , që ajo i quajti me dhemshuri , drita e syrit , as sot në 3 shtator , nuk kanë dëftesat me rezultatet e vitit që shkoi ???
Hë Dita ? Si ka mundësi , na e sqaro të lutem….
As prezentatori , 2 metër burrë nuk tha gjo për këtë punë….
Lindita ! Ky është akti më i turpshëm që ju ke bërë fëmijëve !
Dëftesa , nuk është një copë letër.
Eshtë ceremoni dhe shperblim i punës dhe djersës së tyre , cdo orë , cdo ditë .
Këtë turp , ata do ta mbajnë mend derisa të plaken ….
Lindita ! E di që bëri mirë ajo studentja që të sperkati me salcë .
Bile do bënte më mirë sikur mos të spërkaste me salcë , por me mut , sepse në këtë derexhe e keni katandisur arsimin ju “rilindasit “. ?

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.