Kryeministri Edi Rama KRYQEZOHET NGA BANORET E CERRIKUT PER SHENDETESINE

Kryeministri Edi Rama ka kaluar një të shtunë jo të lehtë në qarkun e Elbasanit, ku ka patur jo vetëm protesta, por qytetarët i kanë kërkuar llogari edhe për mashtrimet që ai ka bërë për shëndetësinë.

Siç shihet edhe në videon e mëposhtme, gratë e Cërrikut kanë nxjerrë zbuluar Ramën dhe mashtrimet e tij. Në video duket qartë që Rama e ka humbur qetësinë, pasi këtë herë në takimet e tij nuk ka patur përballë zyrtarët e kamufluar sai qytetarë, por është përballur me qytetarët realë dhe hallet e tyre.

Shihni përballjen mes Ramës dhe qytetarëve në Cërrik:

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.