Kur të udhëheq rraca e keqe e karagjozëve

Tani me të vertetë që ky vend udhehiqet nga karagjozë , por nuk mund të fyhet inteligjenca e shikuesve deri në ketë farë feje .
Tek emisioni i Fantocit , nderhyn Kryeministri dhe kerkon të beje midis të tjerave edhe vetingun e pasurisë së Presidentit , me nenkuptimin se ky është esnaf , kurse Presidenti , hajdut Tani këtë gjë ky zoteria ,e ka patur detyrim ta bënte , përpara se të futej në koalicionin e qelbësirave, me të , perpara se t’a zgjidhte Kryetar Parlamenti dhe sidomos perpara se t’a zgjidhte Kryetar Shteti .
Pastaj me kaq shumë akuza për përdorim droge , bëje ate mut testi !
Të shpetosh ti , të shpetojmë edhe ne.
Bej shaka se edhe ne e dimë që Presidenti është esnaf dhe jeton vetem me rrogen e tij , tani që i ka ik edhe gruja nga deputete.

Edhe per ty e dimë që OSBE , shpifte kur thoshte që ke 200 meleon dollaro në of shorë në Amerikë , pa u bërë Kryeminister .
Ne e dimë që thesarin e shtetit e vodhi ai katunari me gomor , neve e dimë që ti nuk perdor droge dhe qe shtepine e bone me paret e emigracionit dhe që pastaj pas një jave të ndihmoi pak Linda .Ndaj kot hidheni e perdridheni si kurvat nëpër ekrane , sepse ne i dimë të gjitha , që janë ashtu sic thoni ju.Per pak harrova !
Ne e dimë edhe që Lali Eri u martu me paret e pensionit të mamit !
Racë e keqe !/ Sokol Terihati

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.