Ku ndryshon Fran Frrokaj nga Edi Rama?

Realitet shqiptar:

Ku ndryshon Fran Frroku nga Edi Rama?

Nje grup drejtuesish lokale u arrestuan sepse (akuzohen se) kane zbatuar nje strategji per grabitjen e tokes publike per ta bere toke private. Nderkohe, Edi Rama po harton nje ligj te veçante per te grabitur token publike dhe private (te privateve mjerane) per t’ja u dhene klienteve private, te cilet i ka pagezuar me dekret investitore strategjike. E para quhet krim, e dyta qeverisje!/N.Sejamini

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.