Kryetari i Komisionit të Ligjeve, Dr. Ulsi Manja nxjerr gazetarët jashtë

Keshtu shkruan në  statusin e saj ne FB gazetarja Ambrozia  Metaj:

Kryetari i Komisionit të Ligjeve, Ulsi Manja, nderpreu mbledhjen e Komisionit ku po diskutohej buxheti i një serë Institucionesh, pasi një gazetare po filmonte celularin e një deputeti. Dr. Manja, urdheroi operatoret të dalin dhe të filmojnë në fund të salles, duke ofenduar punen e kolegeve tanë që rrinë orë të tera në kembë, per të pasqyruar punen e tij dhe të kolegeve të mazhorances. Operatoret nuk hynë më në sallen e Komisionit te Ligjeve në shenjë proteste, as ne. Tani doktori vazhdon mbledhjen, pa asnjë kamer. Shpresoj qe te pakten dikush ti beje nje videoklip dhe t’ ja shperndajë në Facebook, se kishte veshur dhe kostum të ri, sot.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.