Kriza/ Kompania e njohur e celularëve, po tërhiqet nga tregu

Gjithmonë e më e vështirë po bëhet mbijetesa në tregun e celularëve smartfonë për kompani të ndryshme, për shkak të zhvillimeve galopante teknologjike dhe konkurrencës së  madhe mes prodhuesve të ndryshëm.

Këtë herë është kompania japoneze Sony Mobile ajo që po merr parasysh faktin e tërheqjes nga shumë tregje, për të zvogëluar humbjet.

Kompania, sipas raporteve, do të marrë këtë vendim në tetor. Edhe pse telefonat e Sony nuk kanë më praninë masive si më parë, kompania ende ka një numër të madh të tifozëve, të cilët janë duke pritur për të blerë telefona të ri.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.