Kriza e Rilindjes e bën hit këtë ViDEO në rrjet

Në rrjetet sociale qarkullon një video nga skena e filmit “Downfall” me monologun e famshëm të aktorit Bruno Ganz. Ky moment është përshtatur për situata të ndryshme, por tashmë është publikuar edhe një version i fundit që bën një ironi therrëse me krizën që ka përfshirë Rilindjen dhe mazhorancën e kryeministrit Edi Rama.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.