Kosovë/ Krerët e shtetit sot mblidhen në Drenas

Nën patronazhin e Presidentit të Republikës së Kosovës bëhet sot përurimi i shtatoreve të heroit Fehmi Lladrovci dhe heroinës Xhevë Krasniqi-Lladrovci.  Në këtë ngjarje marrin pjesë edhe kryeparlamentari Kadri Veseli e kryeministri Ramush Haradinaj. Ngjarja mbahet në sheshin“Fehmi Lladrovci” në Drenas duke filluar nga ora 12:00.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.