Kosova bllokon autobuzët e Shqipërisë në doganën e Morinës

Tetë autobuzë me pasagjerë nga Shqipëria për në Kosovë janë ndaluar që në orët e para të mëngjesit të së shtunës në Doganën e Morinës nga pala kosovare. Ndalimi është bërë me urdhër të Ministrisë së Infrastrkturës dhe Transportit të Kosovës. Ende nuk janë bërë të ditura, arsyet e ndalimit.

Shoferët e autobuzëve thanë se  ishin të licensuar për linjën Tiranë – Tropojë dhe se Ministria e Transportit e Kosovës kishte urdhëruar të mos lëviznin drejt Kosovës.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.