Kontaktoni me redaksinë e PUBLIK.live

Raportoni një ngjarje me foto apo video në

whp: +355686690000

Adresa: Rruga “Sami Frashëri” , kodi post 1001 Tiranë.

Publik.live  që nga dita e parë, vijon të jetë  dritarja ku  gjithkush  i majtë apo i djathtë dhe pa parti,  por që ka një ide , një denoncim , një lajm apo skandal mund të shkruajë lirshëm dhe pa asnjë censurë.

Ndodh rrallë në vendin tonë por  “Publik.live” nuk ndikohet  nga interesa partiake apo biznesmenësh. E verteta,  profesionalisht korrektë dhe interesi i publikut shqiptar brenda dhe jashtë atdheut, janë dhe do të mbeten përherë standarti i pacënueshëm në këtë media. 

Kryeredaktor : Naim Noka

Loading...