Kjo këngëtare shqiptare arrin në 2 milion ndjekës

Është një nga këngëtaret shqiptare, të cilën e kemi parë gjithnjë shumë të dhënë pas rrjeteve sociale dhe gjithashtu pas ndjekësve të saj.

Duket se gjatë ditës së sotme këngëtarja Enca ka arsye të festojë, pasi numri i saj i ndjekësve ka arritur të 2 milion. Ajo e ka ndarë këtë fakt në rrjete sociale duke theksuar se është e vetmja artiste shqiptare që ka arritur një shifër të tillë ndjekësish.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.