Kim Mehmeti: Ne donim Shqipëri të fortë…

Një deklaratë e fortë dhe therëse është bërë në adresë të kryeministrit të Shqipërisë nga shkrimtari dhe publicisti i mirënjohur Kim Mehmeti. Në një mesazh në Facebook, përforcuar edhe me foto, Mehmeti godet haptazi Ramën dhe politikanët milionerë të Rilindjes.

Mehmeti ka shkruar pa dorashka:  “Ne donim një Shqipëri të fortë, me shqiptarë të kënaqur në të, e jo një ‘Rilindje’ të fortë me politikanë milionerë që na mësuan si mbrohet partia dhe pushtetarët, por jo edhe atdheu!”

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.