Keto kauçuqe jane nje tallje e ulet me Tiranen dhe qytetaret e saj

Silva Bardhi

Loading...

Ne cilin cep te Vjenes i ka pare “i pari” i Tiranes stolat prej kauçuku??? Perse genjen? Kushdo qe ka fatin te vizitoje qytetin klasik, ka provuar nje here te ulet ne stolat e drunjte te cilet ruajne historine e qindra viteve, ne sheshet e panumerta te saj. Sheshe te cilat shijohen aq shume me nje cokollate tradicionale per turistet, Mozart.
Keto kauçuqe jane nje tallje e ulet me Tiranen dhe qytetaret e saj, ku u thuhet se “Tirana na u be si Vjena”…?

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.