Këngë për biznesmenin e siguracioneve: Per shendet e makina,garanton Kadri Morina!

Dikur këngët ju kushtoheshin luftëtarëve dhe heronjve, më vonë politikanëve, e që nga koha e Rrapush Xhaferrit edhe biznesmenëve. Më e njohura ndër to që bën si këngëtare dhe i këndon kujdo, madje edhe Saimir Tahirit ishte Linda Morina. Por jo, sot i ka kënduar Kadri Morinës, një biznesmeni modest një tjetër këngëtare.Ndiqeni këngën:

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.