Kazan, apo legen?

- -, Mr. KAZAN, Publikisht(OP-ED)
0

1) Ironik me Sandrin e Klanit, pastaj sherbyes i tij
2) Lutes i pervuajtur sa qe gjalle Tani i Topit, moskokecares e arrogant pas vdekjes se tij
3) Mbrojtes dhe fuqizues i flakte i Koco Kokedhimes, harruar e braktisur pasi fitoi paranoja
4) Produkt i medias, marre ne mbrojtje, ngritur dhe mbeshtetur nga gazetaret, sot tangerllekesi me i madh ndaj tyre, duke harruar per cfare e kane votuar shqiptaret
Fund: Qe mos te numerojme sjelljet prej kohes se luleve ne spital Fatos Nanos e deri tek ndryshimi i qendrimit per 24 ore ndaj Saimir Tahirit…/Edmond Arizaj

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *