Karikatura/ V. K.

V.K.

Është variant i “Let it be”-së,
Kjo V.K. nuk e kuptova?!
Dikush më shkruajti V.K.
Dhe për një çast u befasova!

Ç’të jetë vallë kjo V.K.?
Mos është shkurtim V.K.M.-je?!
Mos ndoshta vulë kafeje?!
Apo mbase veshje karateje?!

Bëhu serioz! -vetes i thashë,
Ky shkurtim do pak mend,
V.K. është fare kuptueshëm:
“Ver o friend një koment”!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.