Karikatura/ Thaçi e Vuçiç, e copëtojnë Kosovën në tavolinë

Pas një skandali në të cilin është përfshirë kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, i cili kishte folur hapur për rrezikun e ndarjes së Kosovës, në biseda telefonike me dy komikë rus, e për të cilët mendonte se ishin ish-presidenti i Ukraniës, Petro Poroschenko dhe  Sekretari i NATO-së, Jens Stoltenberg.

Mjeshtri  Bujar Kapexhiu, ka shprehur  përmes një karikature, treshen Thaçi-Rama-Vuçiq të ulur në një tavolinë teksa copëtojnë territoret e Kosovës.

Kundër kësaj ideje kanë dalë SHBA-të, Gjermania, Franca dhe gjithë shtetet e

Image

Në këtë bisedë “kurth” Zaev dëgjohet teksa i tregon me frikë Poroschenkos për planin e Thaçit, Vuçiqit, e Edi Ramës, për ta ndarë Kosovën, dhe se për një gjë të tillë thoshte se ata e  kanë edhe përkrahjen e Turqisë dhe Rusisë.

Zaev shprehet hapur per traziratbe Ballkanit, përfshirë këtu edhe gjithë klasën politike në Kosovës, nga frika që një ide e tillë do të rikthente gjakderdhjen në Ballkan.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.