JA PSE SHQIPËRIA ËSHTË RRUGA MË E RE E MSYMJES SË REFUGJATËVE DHE JA PSE NUK ISHTE DERI TANI VONË!

Nga Av. Altin Goxhaj *


Derisa plani i Soros ishte kanabizimi i Shqipërisë dhe trafiku i drogës nëpërmjet Otrantos, OJFtë e Sorosit i orientonin karvanet e refugjatëve në Turqi, Greqi dhe Mesdhe që të mos kalonin nga Shqipëria. Sps do kalonin nëpër male nëpër parcelat e drogës dhe do rrezikonin që të shtonin kontrollet detare në Otranto ndaj fluksit të skafeve me refugjatë duke rrezikuar ngarkesat e kanabisit. Ndaj dhe Soros i devijoi nga Greqia drejt Maqedonisë dhe Bullgarisë për të msy drejt Evropës nga poshtë lart! Duke qenë se në Itali erdhi një Qeveri AntiEstablishment AntiEmigracion i paligjshëm dhe po ashtu AntiSoros e cila përforcoi edhe luftën AntiMafia dhe kundër trafikimit të drogës e cila nuk bashkëpunon me Qeverinë e Ramës në pisllëqe siç ndodhte me Renzin, ndrroi dhe Strategjia. Tani avionët italianë të Guardia di Finanza do të monitorojnë gjithë territorin shqiptar. Atëherë Soros i orienton gjithë refugjatët të përdorin Shqipërinë si trampolinë për të msy Europën por edhe po orienton gjithë Europën për të ngritur kampe refugjatësh në Shqipëri. Kshu edhe refugjatët do ti përdorin si kamikazë dhe pengje kur të çojnë skafet me drogë që të qëllohen nga marina italiane!
Ndërkohë kjo është pjesë e Axhendës Soros për shpopullimin e Shqipërisë nga shqiptarët dhe zëvendësimin e tyre me skllevër nga Magrebi i Afrikës, Iraku apo Pakistani!

Levizja AntiSoros*

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.