Ja gruaja që fle me të dashurin dhe bashkëshortin

Chriss dhe Matt janë në një marrëdhënie ‘Polaymarous’ dhe e quajnë veten qifte treshe Pas gjashtë viteve bashkë, çifti i martuar Chris dhe Matt Brandt vendosën të hapin marrëdhënien e tyre.

Ndryshe nga Matt Brandt, Chris Brandt kishte përjetuar marrëdhënie heteroseksuale në të kaluarën dhe ftuan Cait Eranest 28 vjeçar në shtëpinë e tyre në vitin 2015

Siç shkruhet në The Independent, tani të tre ndajnë një shtrat në një apartament me një dhomë gjumi.

“Në fillim Matt ishte kundër por më pas ai u pajtu. Të tre filluam të shpenzonim gjithnjë e më shumë kohë së bashku dhe pas rreth shtatë apo tetë muajsh filluam të jemi të tre bashkë”.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.