Ja çfarë po ndodh këto ditë në Lokalin e Mihal Kokëdhimës

Lokali “Panorma”, në Porto Palermo, është mbyllur nga familjarët e Mihal Kokëdhimës. Turistët kanë shfrytëzuar për plazh pa pagesë bregdetin që përdorej nga pronarët e këtij lokali.

 

Ndërsa në parkingun e këtij biznesi, ku ndodhi incidenti me turistët spanjollë, qëndrojnë vazhdimisht punonjës Policie.

Pas ngjarjes së rëndë që ndodhi në bregdetin shqiptar, lokali i Mihal Kokëdhimës, në Porto Palermo të Himarës, po i nënshtrohet verifikimit të dokumentacionit nëse është korrekt me ligjin ose jo.

Menjëherë pas arrestimit të 51- vjeçarit Kokëdhima, me dyshimet se sulmoi turistët spanjollë pas konfliktit për peshkun në restorantin e tij, Policia e ka bllokuar aktivitetin në këtë ambient.

Aktualisht po verifikohet nëse pronari e ka regjistruar si aktivitet dhe nëse i paguan apo jo detyrimet shtetërore. Madje, në rast se do të konstatohen mangësi, nuk përjashtohet mundësia që lokali buzë detit të shembet, edhe pse aktualisht ndodhet në proces legalizimi.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.