“Ishulli i Seksit” është parajasa e burrave , për 15 mijë euro

Në pushimet verore të cilat ofron kompania e ‘Sex Island’ burrat mund të përjetojnë 4 ditë me alkool, drogë dhe 150 femra të cilat janë atje që të kryejnë cdo imagjinatë të tyre.

Këto pushime janë të ligjshme dhe të mirënjohura në gjithë botë. Janë ato lloj pushimesh për meshkujt aventurier, që pëlqejnë gjërat e reja dhe që duan të shijojnë kënaqësitë e jetës.

Shitja e biletave ka filluar dhe deri tani janë shitur 11 bileta ndërsa kërkesat janë të shumta. Një bilet për pushimet kushton plotë 15 mijë euro dhe gjithçka është përfshirë brenda në çmim.

Pushimet ‘e çmendura’ fillojnë në datën 4 korrik deri në datën 7 të këtij muaji.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.