Ish-ministri i PS :Veliaj më keq se Sudja…

Arben Malaj, ish-ministër i PS-së, ka preferuar të përdorë një batutë në rastin e Bashkisë së Tiranës, duke e krahasuar me Suden, njërën prej firmave piramidale në Shqipëri mbi 22 vjet më parë.

Malaj tha se në një shtet ku thuhet se nuk e ndryshojmë dot sistemin, dhe qytetarët detyrohen të paguajnë sepse ai punonjësi atje nuk fut duart në sistem, ky është një nga momentet që qytetarët ndjehen të braktisur.

Arben Malaj u shpreh:

Sot kemi një qeverisje të kapur nga konçensionet, nga tenderat pa garë. E dini ju sa gjoba paguajnë shqiptarët vetëm e vetëm se të thonë e ke emrin në sistem dhe nuk mund të ndërhyhet? E dini ju që Bashkia e Tiranës e ka përqindjen më të lartë se Sudja, 2 %”.
Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.