Ish- Ministri i Drejtësisë  Ylli Manjani reagon : Janë zënë në flagrancë! Ska çtë ndodhë më shumë!

Ish- Ministri i Drejtësisë  Ylli Manjani reagon : Janë zënë në flagrancë! Ska çtë ndodhë më shumë!

Nuk ikin këta! Mbajnë njëri-tjetrin dhe zhyten çdo ditë në krim!

Ata Duhen hequr!

Sot duhet të ishte mbushur sheshi plot me njerëz e jo mediat me deklarata!

Janë zënë në flagrancë! Ska çtë ndodhë më shumë!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.