Ironia e gazetarit/ Në fund Rama do shkojë në pavion me barelë

Reagimi i plotë i Agim Xhafkajt në Facebook:

Keni parë në olimpiada botërore garat e 100 metrave?

Shumë emocionuese.

Shkrepet sinjali me pistoletë dhe go të gjithë.

Por jo rrallë gjyqtari shkrep dy herë. Pra nisja anulohet.

Kthehen atletët te vendet e tyre dhe presin sinjalin e ri.

Të qe Rama në këtë garë nuk e pirdhte fare anulimin.

Vazhdonte vetë vrapin, priste triumfator shiritin në fund e donte medalje se s’bën.

Grindej e bënte zallamahi me të gjithë deri sa…vinte një ambulancë, e merrte me barelë, e rehatonte në ndonjë pavion.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.