iOS 12.1 nga Apple ka një surprizë të pakëndshme

Apple ka gati ka përditësimin e tij të madhor – iOS 12.1, por një surprizë e keqe fshihet pas tij.

Apple iOS 12.1 sjell nisjen e parashikuar të telefonatave Group FaceTime. Premtuar fillimisht për iOS 12, tipari u shty përsëri në këtë version.

Por, shkrimi i vogël i Apple zbulon realitetin e trishtë se miliona përdorues të iPhone dhe iPad nuk do të jenë në gjendje kurrë ta përdorin.

I zbuluar nga 9to5Mac, udhëzuesi i përdorimit të Apple për iOS 12.1 thotë se Grupi FaceTime nuk do të vijë në shumë iPhone dhe iPads të pajtueshëm me iOS 12.

Të hequr nga lista janë iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4 dhe brezi i gjashtë iPod Touch.

Por ky është një numër i madh pajisjesh të përjashtuara nga Group FaceTime.

Se pse janë përjashtuar këto pajisje Apple nuk e thotë, por përgjigja duket të jetë performancë.

Thirrjet me video-grupe në FaceTime kërkojnë ngarkesë intensive të procesorit dhe asnjë pajisje që drejton një chipset A8 ose më të herët nuk përputhet.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.