Ina K. Zhupa : Gëzuar 45 vjetorin Lulzim Basha!

Zedhensia e PD-se Ina Zhupa i ka uruar shefit 45 vjetorin.

Shenimi i saj ne FB

Të uroj nga zemra lumturi, suksese dhe fitore.

Sot feston në mes të një beteje në emër të shqiptarëve, në emër të një kauze të madhe jo vetëm për brezat e sotëm por edhe të së ardhmes. Jam me fat që jam pjesë e ekipit tuaj, për të luftuar për një Shqipëri si Europa.

Lidershipi i vërtetë ka dy përbërës: Sakrificën dhe mbrojtjen e së drejtës deri në fund. Mishërimi i tyre është te figura juaj sot, Shqiptarët ju besojnë për të ardhmen e tyre.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.