HUMOR / Berberi

Gjatë ditës së sotme në rrjetet sociale kanë filluar të bëhën publike barcaleta të cilat ironizojnë kryeminstrin e vendit tonë.

“Njeri shkon ne Kosove te berberi te qethet. Berberi ne muhabet e siper e pyet klientin, nga je? Nga Tirana i tha.. ke keni kryeminister ju? E pyet berberi..Edi Ramen i thote ky..ahh..ok..dhe berberi vazhdon qethjen, mbas dy minutash e pyet prape..si e kishte emrin kryeministri juaj? Edi Rama..i tha ky prape..ahh ok ..mbas 2 min prape..ma thuj dhe njeherë ke keni kryeministet? Edi Ramen o burre i tha..pse me pyet kaq shpesh..??
Jo..te pyes i tha berberi ngaqe.kur i permend emrin te ngrihen qimet perpjete dhe te qeth me rehat! ;))”

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.