Heshtën për shembjen e Teatrit, incident me Yllka Mujon e Eva Alikajn, reagon sindikata e artisteve

Nje incident ka ndodhur sot teksa Sindikata e Artisteve te Skenes dhe Ekranit dhe perfaqesues te shoqerise civile kane protestuar sot para parlamentit, i cili ne mungese te opozites po shqyrton dekreti e presidentit Meta, qe i hap rruge shembjes se godines se Teatrit Kombetar.

Reagimi i SASE

Persona te panjohur kane fyer sot prane Teatrit Kombetar aktoret e shquara Yllka Mujo dhe Eva Alikaj me fjalor vulgar.
SASE proteston ndaj çfaredo cenimi te dinjitetit te cilitdo artist, pavaresisht shkaktarit dhe shkakut.
Artistet, pavaresisht qendrimeve te tyre publike, jane qytetare dhe duhen respektuar si te tille. Kushdo qe fyen artistet nuk mund të paraqitet si mbrojtes i Teatrit!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.