Gruaja nga Tirana befason Veliajn, e ndalon dhe i reciton poezi: Lali Eri, lali Eri je i ëmbël si sheqeri

Kryetari i Bashkisë së Tiranës ishte i pranishëm këtë javë në Sauk ku një tjetër bllok banimi është transformuar plotësisht.

I rrethuar nga fëmijët që i gëzoheshin edhe këndit të ri të lojërave dhe hapësirave të sistemuara për të luajtur, Veliaj është ndalur nga një prej banoreve të këtij blloku, e cila i recitoi një poezi.

Shikoni videon të plotë dhe dëgjoni vargjet origjinale të poezisë së nënës.

Lali Eri, lali Eri je i ëmbël si sheqeri

Si sheqer për bakllava,

lum Tirana që të ka

Lum ajo nënë që të ka rrit,

na e bëre Tiranën dritë

Je si yll, si perëndi, t’u bëftë dita njëmijë

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.