Gruaja e fali, por shqiptari s’heq dorë dhe rëndon gjendjen. Në sy të fëmijëve të mitur…

Përfundon sërish në përballje me drejtësinë një shqiptar 42-vjecar në Itali, baba i tre fëmijëve të mitur. Ngjarja ka ndodhur në Fiuggi, kur shqiptari 42-vjecar ka dhunuar gruan në sy të tre fëmijëve të mitur.

Mediat italiane duke mos bërë me dije emrin e tij shkruajnë se ai ishte i njohur nga forcat e rendit në zonë, pasi ishte i denoncuar më parë nga gruaja në vitin 2016 pas një episodi dhune. Por, gruaja e tërhoqi denoncimin dhe e fali dhe ai nisi të hetohej i lirë.

Loading...

Së fundi duket se e ka rënduar situatën edhe më tej, pasi e ka dhunuar atë në sy të tre fëmijëve. Raportimi vjen nga qendra e mbrojtjes së viktimave të dhunës në familje. Tashmë shqiptari nuk ka më të drejtë tu afrohet fare as gruas e as fëmijëve.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.