“Grua të bëhet çdo kush, por Nënë, askush….!

Unë u ndava nga Irina Shayk për shkak se më thoshte: “Përse rri kaq shumë me nënën tënde…!? Edhe unë kam nënë, por nuk rri ashtu siç rri ti….” Por, për mua nëna ime ka shumë rëndësi, sepse është personi i vetëm në botë që nuk e do të keqen time… Madje, në çdo shtëpi që unë do të jem, do të jetë edhe ajo, sepse NËNA është pjesë e shpirtit tim dhe e familjes time deri kur të vdes…..

Loading...

– CRISTIANO RONALDO –

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.