Goditet grupi i falsifikimit të vizave drejt SHBA e Britanisë, mes të arrestuarve edhe policë

Policia e Tiranës godet një grup që merrej me falsifikim vizash drejt SHBA dhe Britanisë së Madhe, janë lëshuar 13 urdhërarreste dhe mes të arrestuarve ka edhe policë.

Mesohet se operacioni eshte kryer nga Policia e Shtetit ne bashkepunim me Prokurorine e Krimeve te renda

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.