Gjinushi bën emërimin e parë: Deputeti Kujtim Gjuzi zëdhënës shtypi i Akademisë së Shkencave

Skender Gjinushi cakton  deputetin Kujtim Gjuzi drejtor shtypi të Akademisë së Shkencave

Pas rezultatit  te numerimit te votave, ku Akademiket e kane votuar me 35 vota pro dhe 6 kunder, Skënder Gjinushin ky i fundit ka caktuar drejtor per median dhe shtypin zotin Kujtim Gjuzi aktualisht deputet i Partise Konservatore Nacionale.

Nderkohe qe për pozicionin e zv.kryetarit të ASH-së, akademiku Vasil Tole, per pozicionin e sekretarit shkencor të ASH-së, akademiku Salvator Bushati, kurse ne pozicionin e kryetarit të seksionit të Shkencave të Natyrës, Neki Frashëri.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.