GJERMANI/ Arrestohet trafikanti shqiptar 24-vjeçar, iu gjetën 3 kg marihuanë

Policia gjermane arrestoi një trafikant shqiptar 24-vjeçar në Giesen. Bashkë me të u ndaluar edhe një gjerman 36 vjeç.

Loading...
Sipas Giessener-allgemeine.de, pas një vëzhgimi të gjatë, policët kontrolluan një makinë me dy të dyshuarit në qendër të qytetit, ku gjetën mbi dy kilogramë amfetaminë makinë dhe më pas rreth tre kilogram marihuanë në apartamentin e tyre.

Ata përdorën edhe një qen të zbulimit të drogës.

Narkotikët kishin një vlerë shitje në tregun e rrugës prej rreth 60,000 euro. Tani ata janë në paraburgim.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.