Gazetarja:Bëni shaka nëse nuk doni të ndërtohen hidrocentrale në Valbonë?!

Alba Malltezi

Pse duhet te jemi perhere ne skaj te ekstremeve? Asnjehere ne vijen e mesme te logjikes?Nga 14 hidrocentrale te dhena per kioskizimin e Valbones nga qeverite e meparshme,e per te cilat nuk fliste njeri, tani nuk duam asnje hidrocentral per veriun? Po beni shaka? A keni shkuar ndonjehere ne Alpet italiane dhe te Zvicres (ne foto hidrocentrali ne Vals Zvicer, atraksion edhe turistik)? Çoni gazetaret te shohin hidrocentralet ne lumenjte malore ne Austri e Gjermani, Jane mushkeria e gjelbert e Europes. Ne nuk duam hidrocentral ne Valbone, asnje? Perse? Kush deshiron ta pengoje normalitetin, zhvillimin e veriut te Shqiperise? Po i nderton Gener2? Po kush ti ndertoje, ata qe benin qofte, media, apo deri sallame dhe kishin marre leje per hidrocentrale? Lerini dyfeqet e gjoja ambientalisteve dhe deshironi me gjithe shpirt normalitetin dhe zhvillimin etik dhe estetik te Shqiperise.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.