Gazetari: Na fal Elvana Gjata!

Edian Gjoni


Na fal Elvana Gjata qe perdorem emrin tend ne nje ngjarje kriminale ku ti nuk ishe as e pranishme.

Na fal Elvana Gjata per kete gazetari aq mjerane sa dhe vete pronaret e disa mediave qe per interesa te politikes, te vdekurin e bejne te gjalle e te gjallin te vdekur.

Na fal Elvana Gjata, ke 20 vjet qe dhuron vetem dashuri nepermjet muzikes dhe artit qe ti ben, dhe ke qene model frymezimi per miliona njerez, por u desh vetem nje skenar i vogel djallzor nga disa vegla qorre per ta lidhur emrin tend me ngarjen ne ish-bllok e qe turmen ta kapi histeria kolektive.
Por ti e di mire, helmi ne te tilla raste nuk na mungon si popull e derdhim me shumice.

Na fal Elvana Gjata por nuk kishte nje figure ne showbizn shqiptar ne lartesine tende qe mund te shiste me shume se ti, per te hapur edicionet e lajmeve, faqet e para te gazetave dhe per mbytur ne klikime portalet online.

Prandaj te perdorem, per klikime dhe jo vetem…

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.