Gallup publikon Sondazhin botëror. Bie me -4% popullariteti i Lidershipit të SHBA në Shqipëri përgjatë 2017!

Av Altin Goxhaj

Sps propaganda e përditshme AntiAmerikane e halesë mediatike të Soros uli me -4% popullaritetin e SHBA në shqipëri përgjatë 2017!
SKANDALI! Mgjths Shqipëria është e dyta në botë me 72% pas Kosovës (është në vendin e parë me 75%) për përkrahjen e Lidershipit Ameirkan ka rënë me -4% ky popullaritet! Ky -4% është produkti i propagandës AntiTrump të Mafies Mediatike Soros në Shqipëri që financohet nga Edi Rama, Donald Lu me paratë e taksapaguesve amerikanë dhe nga vetë Fondacuioni Soros! Ky -4% flet shumë! Jashtëyakonisht shumë!

E para sps 72% pro Trump tregon se vota e Edit kundër Trump në OKB nuk përfaqëson popullin shqiptar
E dyta sps -4% mund të shtohet po su ndalua Haleja Mediatike Sorosiane që çdo ditë bombardon opinionin publik me fake news dhe propagande absurde ndaj Presidentit Trump!
TË SHTUNËN FILLON PETICIONI DREJTUAR WASHINGTONIT! QË -4% TË BËHET +14% 🙂
http://news.gallup.com/reports/225587/rating-world-leaders-2018.aspx?utm_medium=speedbump&g_source=link_newsv9&g_campaign=item_225764

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.