“Gafa” e Ministrisë së Shëndetësisë, vendos e-mail-in e Teatrit Kombëtar për të kontaktuar me spitalin

Ministra e Shëndetësisë në faqen e saj zyrtare, ka një kategori në të cilën janë të gjitha institucionet e varësisë.

Në këtë sesion, ndodhet dhe spitali i Durrësit, por këtu qëndron “problemi”, pasi është bërë një ngatërresë pasi si një formë kontakti është venduar e-mail-i i Teatrit Kombëtar.

Në këtë mënyrë të gjithë ata që duan të kontaktojnë më spitalin e Durrësit, nuk i adresojnë aty shqetësimet e tyre, por drejt Teatrit Kombëtar.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.